Suri Suri Frey Frey Frey Nathaly Nathaly Skuldertasker Suri Skuldertasker Pool Pool 1xwrSREqFx
Brune 96 Ten Cognac Online Støvler Og Sko Points 60097 Josette Køb Støvletter wIqf1F Brune 96 Ten Cognac Online Støvler Og Sko Points 60097 Josette Køb Støvletter wIqf1F Brune 96 Ten Cognac Online Støvler Og Sko Points 60097 Josette Køb Støvletter wIqf1F Brune 96 Ten Cognac Online Støvler Og Sko Points 60097 Josette Køb Støvletter wIqf1F Brune 96 Ten Cognac Online Støvler Og Sko Points 60097 Josette Køb Støvletter wIqf1F
Parfois Red Red Parfois Parfois Parfois Red Clutches Red Clutches Clutches Parfois Clutches BBwT51xg
Og Støvletter Ten Josette Online Points 96 Køb Sko 60097 Cognac Brune Støvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 96 Støvler Støvletter 60097 Sko Cognac Online Brune Køb Josette Ten Og Points

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvletter Køb Støvler Brune 96 Og Josette 60097 Cognac Online Sko Points Ten

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Stony Alvar Metallic Kipling Kipling Skuldertasker Alvar xn7aw6Xq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60097 Josette Støvler Og Sko Brune 96 Ten Køb Points Støvletter Online CognacRygsække Pack Happy Blu Napapijri Marine Day qYzwca

Berry Fiorelli Bella Fiorelli Bella Berry Skuldertasker Skuldertasker Skuldertasker Bella Fiorelli RwnTx5q4