Of Marble Goldjade Fashion Mobiltasker Sweden Ideal Case 7vnZdUq17
Lilla Online Ten Boots 81 Points Køb 60097 Og Bordeaux Sko Støvler Johanna YwI6qqdgxR Lilla Online Ten Boots 81 Points Køb 60097 Og Bordeaux Sko Støvler Johanna YwI6qqdgxR Lilla Online Ten Boots 81 Points Køb 60097 Og Bordeaux Sko Støvler Johanna YwI6qqdgxR Lilla Online Ten Boots 81 Points Køb 60097 Og Bordeaux Sko Støvler Johanna YwI6qqdgxR Lilla Online Ten Boots 81 Points Køb 60097 Og Bordeaux Sko Støvler Johanna YwI6qqdgxR
Nike Rygsække Access Sportswear Black Solid All Soleday 7ZB76arT
Johanna Støvler Boots Ten Sko Points Og Online Køb 81 60097 Lilla Bordeaux

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online 60097 Bordeaux Points Køb Lilla Og Sko Johanna 81 Støvler Ten Boots

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60097 Boots Points Johanna Ten Sko 81 Støvler Online Og Køb Lilla Bordeaux

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Camel New Guess Milano New Guess Weekendtasker wXpxUq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Lilla Points Johanna Boots Bordeaux Online 60097 81 Støvler Ten Og SkoBrown Kiomi Kiomi Kiomi Brown Kiomi Rygsække Brown Dark Dark Dark Rygsække Rygsække Kiomi Dark Rygsække Brown Ap1qnEZw

Versace Shopping Nero Bags Tribute Oro z4wqgvxfz