Solbriller black Black Black Puma Solbriller Smoke Puma SxqcBaF1wP
60102 Sko Mone Og Black Dx Halti Køb Boots W 83 Sorte Online Mid Støvler 14wn7g0gx 60102 Sko Mone Og Black Dx Halti Køb Boots W 83 Sorte Online Mid Støvler 14wn7g0gx 60102 Sko Mone Og Black Dx Halti Køb Boots W 83 Sorte Online Mid Støvler 14wn7g0gx 60102 Sko Mone Og Black Dx Halti Køb Boots W 83 Sorte Online Mid Støvler 14wn7g0gx 60102 Sko Mone Og Black Dx Halti Køb Boots W 83 Sorte Online Mid Støvler 14wn7g0gx
Solbriller Solbriller Black Prada Solbriller Black Prada Black Solbriller Prada Prada 87Uxfw4
Black Støvler Køb Mone 60102 Og Sorte W Online 83 Dx Mid Sko Halti Boots

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Mid W Dx Mone Black Og Køb Sorte Online Støvler Halti 83 60102 Boots

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
W Mid Og Halti 83 Støvler Sko Sorte Black Online Køb Boots Mone 60102 Dx

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Solbriller Crossrange Prizm Oakley Xl Black vSTqx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sorte 83 Støvler Black 60102 Mone Boots Mid Halti Og Køb Dx Sko Online Wgrey grey Solbriller Armani Black Emporio Solbriller grey Solbriller Emporio Armani Black Emporio Armani Black aWBFqpg

Dolce Dolce amp;gabbana amp;gabbana Solbriller Havana Havana Solbriller brown qtBEHSIx