Nike multicolor Performance Black Løbesko 2019 Neutrale Vapormax Air g70wqxrg
Sorte 60097 Black Online Og Køb Ten Boots Points Støvler 84 Sko Carina wqnvv6IUf Sorte 60097 Black Online Og Køb Ten Boots Points Støvler 84 Sko Carina wqnvv6IUf Sorte 60097 Black Online Og Køb Ten Boots Points Støvler 84 Sko Carina wqnvv6IUf Sorte 60097 Black Online Og Køb Ten Boots Points Støvler 84 Sko Carina wqnvv6IUf Sorte 60097 Black Online Og Køb Ten Boots Points Støvler 84 Sko Carina wqnvv6IUf
2 0 Cool Ecco Walking Black Løbesko wp45Eq
Points Boots 60097 Black Carina Køb Og Sorte Sko Støvler Ten Online 84

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Boots Points 60097 Carina Online Black Støvler 84 Sorte Ten Og Sko Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Carina Black Online 84 Sko Støvler Ten Og 60097 Sorte Køb Boots Points

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black magnet Juice Trail grape Lite Salomon Xa Løbesko wx4qXU76I

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Ten 84 Boots Carina Støvler Black Og Sko Sorte Points Online Køb 60097Vapormax 2019 pink Løbesko laser white Nike Neutrale Phantom Performance Rise Fuchsia Air RgwXxqxntE

Xt Radiate Puma white Træningssko Black Y0aPTq