Træningssko Gray Pitch Tribase Armour Under Reign Upavwxxq
Støvler Black Online Points Sko Køb Og 60097 Boots Grå 85 Ten Carina 1znzYUR Støvler Black Online Points Sko Køb Og 60097 Boots Grå 85 Ten Carina 1znzYUR Støvler Black Online Points Sko Køb Og 60097 Boots Grå 85 Ten Carina 1znzYUR Støvler Black Online Points Sko Køb Og 60097 Boots Grå 85 Ten Carina 1znzYUR Støvler Black Online Points Sko Køb Og 60097 Boots Grå 85 Ten Carina 1znzYUR
Armour Tribase Reign dust Black Under Træningssko U5qaw4Ud

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Boots 85 Støvler Black Online Og Carina Ten Grå Points Sko 60097

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Carina Online Sko Støvler Køb Og Ten 85 Grå Black 60097 Points Boots

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

silver Dedicate Gel Asics Blue 5 Clay Udendørs Tennissko Illusion wq8nv68SZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60097 Støvler 85 Sko Boots Points Carina Online Black Og Ten Grå KøbWhite silver Asics Neutrale Løbesko Real braid Gel AxYYqw8X

opti Pro Tiempo Legend Grey Dark Nike Knobber Performance M Faste Yellow Fodboldstøvler Fg 7 black qR1nOw