Rygsække Beige amp;berry Mint amp;berry Mint pwnPFxzqCt
Online Køb 55 Støvler Boots 60099 Brown Dittany Og Brune Sko Dasia XB1RBWwqf Online Køb 55 Støvler Boots 60099 Brown Dittany Og Brune Sko Dasia XB1RBWwqf Online Køb 55 Støvler Boots 60099 Brown Dittany Og Brune Sko Dasia XB1RBWwqf Online Køb 55 Støvler Boots 60099 Brown Dittany Og Brune Sko Dasia XB1RBWwqf Online Køb 55 Støvler Boots 60099 Brown Dittany Og Brune Sko Dasia XB1RBWwqf
Bæltetasker Eastpak Bæltetasker Eastpak Pink dx10nwnqB
Dasia 60099 Brown Køb Sko Brune Og Online Dittany 55 Støvler Boots

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Brune Dasia Dittany Og 55 60099 Støvler Køb Boots Sko Brown Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60099 Køb Dasia 55 Sko Støvler Dittany Og Brune Boots Online Brown

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bags Anna Cognac Shopping Anna Shopping Field Field wpEZBX6xq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Køb Brown Boots 55 60099 Dittany Brune Og Sko Støvler DasiaLively Green S Gabbie Kipling Skuldertasker BFARSqBxw

Bags Large Black Tote Dkny Casey Shopping RZxvwTU