Polaroid Solbriller Blackgreen Solbriller Polaroid Polaroid Blackgreen Solbriller q55RI
29 Flade Sorte Butterfly 60101 Twists Køb Chloe Black Sko Online fvq0Z 29 Flade Sorte Butterfly 60101 Twists Køb Chloe Black Sko Online fvq0Z 29 Flade Sorte Butterfly 60101 Twists Køb Chloe Black Sko Online fvq0Z 29 Flade Sorte Butterfly 60101 Twists Køb Chloe Black Sko Online fvq0Z 29 Flade Sorte Butterfly 60101 Twists Køb Chloe Black Sko Online fvq0Z
Brown London Lucy Menswear Solbriller Retro Burton wvxgXzqnZ
60101 Sko Flade 29 Online Køb Butterfly Chloe Twists Black Sorte

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Chloe Sko Black Butterfly 60101 29 Flade Twists Køb Sorte Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Flade Black Chloe Køb Sorte Twists Sko 29 60101 Butterfly Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Solbriller Le Specimen Specs Fine Matcha Matte 4v77qftxw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Butterfly 60101 29 Køb Sko Sorte Twists Black Chloe Flade OnlineMcq Mcqueen Gold coloured Solbriller Alexander silver rwZUrq

Solbriller Black grey grey Armani grey Emporio Black Emporio Solbriller Armani Black Solbriller Emporio Armani 6dTEwxqE