Medium Medium Fossil Skuldertasker Maya Brown Fossil Skuldertasker Maya Brown Fossil t8aHaq7vw
Brune Sko Køb Cavalet Og Online Malå Brown Boots Støvler 02 60102 qOftIw Brune Sko Køb Cavalet Og Online Malå Brown Boots Støvler 02 60102 qOftIw Brune Sko Køb Cavalet Og Online Malå Brown Boots Støvler 02 60102 qOftIw Brune Sko Køb Cavalet Og Online Malå Brown Boots Støvler 02 60102 qOftIw Brune Sko Køb Cavalet Og Online Malå Brown Boots Støvler 02 60102 qOftIw
Skuldertasker Vagabond Vagabond Aruba Black Aruba RPPtw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Brune Malå Online 60102 Støvler Cavalet 02 Brown Sko Og Boots

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Brune Køb Cavalet 60102 Online Sko Støvler 02 Malå Brown Og Boots

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Record Hugo Combo Bæltetasker Bumbag g8x4qwwU1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Brown 02 Malå Boots Og Brune Cavalet 60102 Sko Køb OnlineSand Frey Suri Suri Frey Frey Laury Suri Laury Suri Håndtasker Håndtasker Sand Sand Håndtasker Laury TTqd6wr

Abro Black Skuldertasker Skuldertasker Abro nickel faqnX