Hatte Hatte Rose Rose Mint Mint amp;berry amp;berry Mint amp;berry Hatte dvOyd1Bc
Online Twists Sko Flade Fur 60101 25 Sorte Butterfly Olivia Black Køb OZqpx Online Twists Sko Flade Fur 60101 25 Sorte Butterfly Olivia Black Køb OZqpx Online Twists Sko Flade Fur 60101 25 Sorte Butterfly Olivia Black Køb OZqpx Online Twists Sko Flade Fur 60101 25 Sorte Butterfly Olivia Black Køb OZqpx Online Twists Sko Flade Fur 60101 25 Sorte Butterfly Olivia Black Køb OZqpx
amp;berry amp;berry Mint Mint Mint Hatte Beige Hatte Beige Mint Hatte amp;berry Beige wfEHqxag0
Online Olivia Twists 25 60101 Køb Sorte Sko Black Butterfly Flade Fur

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Twists Køb Sorte 25 60101 Sko Fur Flade Butterfly Olivia Online Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60101 Sorte 25 Butterfly Olivia Flade Online Fur Køb Sko Twists Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Caps Melton New Collection The Winter Trucker Green Dark Era YxxwfOqS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Flade Black Twists Olivia Butterfly Fur Sko 60101 Sorte Køb 25 OnlinePs Huer Paul Zebra Beanie Navy Smith Hat B60BxwZq

Orange Kiomi Kiomi Hatte Hatte qwa4a8f