Sunheroes Black Solbriller smoke smoke Sunheroes Matt Black Solbriller Matt AZ6Oq7U0y
Flade Croco Sko Online Sorte Loafer Køb 60101 07 Patty Black Hope OnwPwIq8 Flade Croco Sko Online Sorte Loafer Køb 60101 07 Patty Black Hope OnwPwIq8 Flade Croco Sko Online Sorte Loafer Køb 60101 07 Patty Black Hope OnwPwIq8 Flade Croco Sko Online Sorte Loafer Køb 60101 07 Patty Black Hope OnwPwIq8 Flade Croco Sko Online Sorte Loafer Køb 60101 07 Patty Black Hope OnwPwIq8
Guess Silver Solbriller coloured Silver Solbriller Solbriller Guess coloured Silver Guess waTqH1Ox

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Patty Loafer Flade Køb Hope Online Sorte Sko 60101 Black 07 Croco

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Croco Flade 07 Patty Hope 60101 Online Køb Loafer Black Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Burberry Black Solbriller Black Burberry Burberry Solbriller Burberry Black Solbriller IwwgUqraS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Loafer 60101 Black Flade 07 Croco Hope Online Patty Køb Sorte SkoSolbriller Specs Le Block Black Party 6Hw4nq

Burberry Solbriller Grey Burberry Solbriller W0aWn