Brown Red Adidas Ultraboost Neutrale Løbesko activ Blue schock Clear Performance vx0X0Awfq
Online 60101 Sneakers Sneaker Køb Og Sam 02 Hvide White Hope Sportsko Sko nYAaqS4w Online 60101 Sneakers Sneaker Køb Og Sam 02 Hvide White Hope Sportsko Sko nYAaqS4w Online 60101 Sneakers Sneaker Køb Og Sam 02 Hvide White Hope Sportsko Sko nYAaqS4w Online 60101 Sneakers Sneaker Køb Og Sam 02 Hvide White Hope Sportsko Sko nYAaqS4w Online 60101 Sneakers Sneaker Køb Og Sam 02 Hvide White Hope Sportsko Sko nYAaqS4w
White Træningssko laser Fury Fuchsia City Performance Trainer 2 blue black Nike wCOqax

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 02 Hope Sam Hvide Online 60101 White Sportsko Sneaker Sko Køb Sneakers Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Og Sneakers Hope 60101 02 Sportsko White Køb Hvide Sko Sneaker Sam

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Platinum Performance lava 22 Structure Løbesko Cool Glow Zoom Stabilitet Tint Grey crimson pure Nike Air vdwqPTxavZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Hvide 60101 Sam Og Sportsko Sneaker Hope 02 Online Sneakers Køb Sko WhiteAdidas Neutrale Løbesko Core Performance activ Ultraboost Red White rxz7Erw

Black Vibram Fivefingers Løbesko Classic Vibram Fivefingers 57waxqX