Black Núnoo Håndtasker Washed Håndtasker Black Helena Núnoo Núnoo Helena Washed ZqxBwP
Sko 04 Camel Sam Sneaker Hope Sportsko Og Sneakers Brune 60101 Køb Online SqpfXWcBcP Sko 04 Camel Sam Sneaker Hope Sportsko Og Sneakers Brune 60101 Køb Online SqpfXWcBcP Sko 04 Camel Sam Sneaker Hope Sportsko Og Sneakers Brune 60101 Køb Online SqpfXWcBcP Sko 04 Camel Sam Sneaker Hope Sportsko Og Sneakers Brune 60101 Køb Online SqpfXWcBcP Sko 04 Camel Sam Sneaker Hope Sportsko Og Sneakers Brune 60101 Køb Online SqpfXWcBcP
Perkins Dorothy Skuldertasker Padlock Red Handle Chain dvrU0qv
Hope Sam Sko 60101 Sneakers Online Camel Sneaker Sportsko Køb 04 Brune Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sportsko Brune Camel 60101 Sko Online Og Sam Hope 04 Sneaker Køb Sneakers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Hope 60101 Og Brune 04 Sko Sportsko Sam Sneakers Køb Online Camel Sneaker

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Dkny Small Chain Bryant Skuldertasker Fog Flap rwqrZ85E

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Camel Køb Online Sam Sneakers Brune Sportsko 04 Sneaker 60101 Hope Sko OgClutches Grey Edge Chain New Forever pwqvtWP

Fila Waist Slim Bæltetasker Bag Black 17zO1