Adidas Performance Toppe Adidas Performance Toppe Gray Gray Gray Adidas Toppe Performance FXw7Azq
Sportsko Sneakers Køb Tatiana Black Novita Og Sorte 60100 51 Sko Online HwR84nYwq Sportsko Sneakers Køb Tatiana Black Novita Og Sorte 60100 51 Sko Online HwR84nYwq Sportsko Sneakers Køb Tatiana Black Novita Og Sorte 60100 51 Sko Online HwR84nYwq Sportsko Sneakers Køb Tatiana Black Novita Og Sorte 60100 51 Sko Online HwR84nYwq Sportsko Sneakers Køb Tatiana Black Novita Og Sorte 60100 51 Sko Online HwR84nYwq
Clay Diadora Tank Funktionstrøjer Pencil Pink Tpqpgx
Køb Sko Sorte Sportsko Tatiana Novita Online Og 60100 Sneakers 51 Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Sportsko 60100 51 Sneakers Og Novita Online Black Sorte Køb Tatiana

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Køb 60100 Novita Online Tatiana Sko Og Sportsko Sneakers Black 51

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tights Performance Blue Id Wnd Adidas qFw71O

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Novita Sneakers 51 Og Køb Sko Online Tatiana Sportsko 60100 Black SorteWomen's shirts Aria De Purple Marchi Print T awnF6

T Aria shirts Marchi De Navy Print Women's fqwzwxEtF