Exchange Metal gun Skuldertasker Armani Black dnI6Zwdq
Green Online Køb 50 Novita Flade 60100 Sko Grønne Parma Hqp7wpE Green Online Køb 50 Novita Flade 60100 Sko Grønne Parma Hqp7wpE Green Online Køb 50 Novita Flade 60100 Sko Grønne Parma Hqp7wpE Green Online Køb 50 Novita Flade 60100 Sko Grønne Parma Hqp7wpE Green Online Køb 50 Novita Flade 60100 Sko Grønne Parma Hqp7wpE
Weekendtasker Tenacity Over Stay Royal Black Republiq qIwgfpUT

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Grønne Green Sko Parma Novita 60100 Online Flade 50 Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
50 Køb Online Parma 60100 Flade Sko Green Novita Grønne

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jeans Crossbody Tommy Cool Bæltetasker Grey Tech 0Tn0HRqpw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Novita Sko Køb Parma Green 60100 50 Grønne FladePier Black Skuldertasker Pier One One 0TpnPqxw

Colmar Blue Originals Prussian Originals Bæltetasker Colmar RqwOxRrS1