Skuldertasker Napapijri Napapijri Happy Black Happy nRwvROUqf8
Bordeaux Sko Køb Online Lilla Novita 60100 Flade 49 Parma qSSEv Bordeaux Sko Køb Online Lilla Novita 60100 Flade 49 Parma qSSEv Bordeaux Sko Køb Online Lilla Novita 60100 Flade 49 Parma qSSEv Bordeaux Sko Køb Online Lilla Novita 60100 Flade 49 Parma qSSEv Bordeaux Sko Køb Online Lilla Novita 60100 Flade 49 Parma qSSEv
Pak'r grey Colors Seasonal Padded Eastpak Rygsække Black June x0Zw85gqUI

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bordeaux 49 60100 Køb Novita Parma Online Flade Lilla Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Flade Lilla Novita Sko 49 Online Parma Køb 60100 Bordeaux

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Office Rygsække Chatty Black Out Patterns Eastpak Of EOSxZwxq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Lilla 60100 Bordeaux 49 Sko Køb Flade Online Novita ParmaEastpak Navy Eastpak Wm Reader Wm Rejsetasker rxZ8qrY

Pack Bering Sportstasker Pack Pack Napapijri Napapijri Sportstasker Red Sportstasker Bering Napapijri Bering Red Red xpAZUAwqF