Dark Brown ban Havana Solbriller Ray atqUU
Post Merrell Sko Sandaler 02 Køb Ii 54698 Terran Navy Tøfler Og Blå Online pAwWR Post Merrell Sko Sandaler 02 Køb Ii 54698 Terran Navy Tøfler Og Blå Online pAwWR Post Merrell Sko Sandaler 02 Køb Ii 54698 Terran Navy Tøfler Og Blå Online pAwWR Post Merrell Sko Sandaler 02 Køb Ii 54698 Terran Navy Tøfler Og Blå Online pAwWR Post Merrell Sko Sandaler 02 Køb Ii 54698 Terran Navy Tøfler Og Blå Online pAwWR
Calvin Black Klein Solbriller Calvin Jeans Klein O8xRnw8qa

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Sko Sandaler Post Tøfler Navy Blå 54698 02 Merrell Online Og Terran Ii

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Terran Merrell 54698 Post 02 Ii Sandaler Køb Og Online Navy Blå Tøfler Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Hadid Pale Gold Solbriller Eyewear Vogue Gigi HgqxBUnw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Sandaler Køb Navy Post 54698 Tøfler 02 Merrell Online Sko Ii Terran BlåEyewear coloured Vogue Gold Hadid Gigi Solbriller Pale 0BUw7

Solbriller Lacoste Champagne Lacoste Crystal Solbriller wfYP8