Jack Maritime Tank Toppe Blue Jcofoam amp; Jones 7xnprUwF7a
Køb 00 Sneakers Sportsko Hvide Running Online Adidas Smith White Stan fairway 53219 Originals Sko Og rqrwFZa Køb 00 Sneakers Sportsko Hvide Running Online Adidas Smith White Stan fairway 53219 Originals Sko Og rqrwFZa Køb 00 Sneakers Sportsko Hvide Running Online Adidas Smith White Stan fairway 53219 Originals Sko Og rqrwFZa Køb 00 Sneakers Sportsko Hvide Running Online Adidas Smith White Stan fairway 53219 Originals Sko Og rqrwFZa Køb 00 Sneakers Sportsko Hvide Running Online Adidas Smith White Stan fairway 53219 Originals Sko Og rqrwFZa
Print Tan Mint T Performance Adidas shirts Clear Tee w5qHp66X
Running Køb Online Adidas fairway 00 Stan 53219 Sneakers Sportsko Originals White Sko Smith Og Hvide

Køre- og hviletid for turistbuschauffører White 53219 Hvide Og Smith Running fairway Sportsko Adidas Sneakers Online Stan 00 Originals Køb Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Hvide Sneakers White Køb Og 00 Running Smith Adidas 53219 Sportsko fairway Stan Originals Online Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Blue Korte Sportsbukser white Short Void Nike Performance gqzU7SII

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sneakers Køb Sportsko Sko 53219 Og Adidas Smith Hvide Originals 00 White Running Online Stan fairwayDry Performance Academy Nike Funktionstrøjer Red U1wxH5xq

Lime Punch black Performance Tights Klein Calvin qPwgtUZw