Ember Performance Funktionstrøjer silver heather Gaze Nike pink Glow Hoodie qpRBxt
Mohedatoffeln Flower Beige Sko Sandaler Køb Og 50502 Tøfler Malin Online 00 PRqUfw Mohedatoffeln Flower Beige Sko Sandaler Køb Og 50502 Tøfler Malin Online 00 PRqUfw Mohedatoffeln Flower Beige Sko Sandaler Køb Og 50502 Tøfler Malin Online 00 PRqUfw Mohedatoffeln Flower Beige Sko Sandaler Køb Og 50502 Tøfler Malin Online 00 PRqUfw Mohedatoffeln Flower Beige Sko Sandaler Køb Og 50502 Tøfler Malin Online 00 PRqUfw
Set Performance Bikinier Fit Adidas Actred fUqqEwdH

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb 50502 00 Beige Sandaler Og Sko Mohedatoffeln Malin Flower Tøfler Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Beige 50502 00 Malin Køb Flower Og Online Tøfler Mohedatoffeln Sko Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Heather Træningsbukser Performance prism Grey Pink Medium Adidas pO8xRwqS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Sandaler Mohedatoffeln Beige 00 50502 Online Malin Og Flower Tøfler SkoSportsnederdel Performance Nike black Skirt Victory Berry True tPwaf

Fila Crew orchid Sweatshirts Gemma Petal Black xTxZv6Snq