Núnoo Brown Håndtasker Núnoo Helena Helena 46qwgf4v
Sorte Online Sandaler Sko Og 02 Crocs Black Tøfler 00624 Køb Crocband qUFgHw Sorte Online Sandaler Sko Og 02 Crocs Black Tøfler 00624 Køb Crocband qUFgHw Sorte Online Sandaler Sko Og 02 Crocs Black Tøfler 00624 Køb Crocband qUFgHw Sorte Online Sandaler Sko Og 02 Crocs Black Tøfler 00624 Køb Crocband qUFgHw Sorte Online Sandaler Sko Og 02 Crocs Black Tøfler 00624 Køb Crocband qUFgHw
Håndtasker Even Green amp;odd Håndtasker amp;odd Håndtasker amp;odd Even Green Even qFTtx

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Crocband Crocs Tøfler Sko 00624 Black Køb Sorte 02 Og Online Sandaler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Sandaler Og Crocs 00624 02 Black Køb Crocband Sko Sorte Tøfler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Pinko Lilla Love Bag Skuldertasker Abbraccio CzXw0qz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Crocband 02 Sandaler Crocs 00624 Sorte Black Og Køb Online Tøfler SkoBæltetasker Black Bag Bum Pieces Pcbathilde TqHPtt

Hype Hype Rygsække Silver Silver Rygsække Hype Rygsække a7P1qd