Ralph Polo Polo Lauren Lauren White Ralph Caps White Caps wwav41zqx
Sorte Ua Online Black Platform Vans Sko 01 Og 59045 Sportsko Skool white Sneakers Old Køb 5q0wzg Sorte Ua Online Black Platform Vans Sko 01 Og 59045 Sportsko Skool white Sneakers Old Køb 5q0wzg Sorte Ua Online Black Platform Vans Sko 01 Og 59045 Sportsko Skool white Sneakers Old Køb 5q0wzg Sorte Ua Online Black Platform Vans Sko 01 Og 59045 Sportsko Skool white Sneakers Old Køb 5q0wzg Sorte Ua Online Black Platform Vans Sko 01 Og 59045 Sportsko Skool white Sneakers Old Køb 5q0wzg
Taylor Lauren Ralph Rose Polo Caps nAFpgPq
Sneakers Skool Ua 59045 Black Vans Platform Køb 01 Og Old white Sko Online Sorte Sportsko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 01 Sneakers Skool Black 59045 Sorte Sko Old Online white Vans Køb Ua Og Sportsko Platform

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko 01 Sportsko Online Platform Old Black Skool Ua Køb Vans Sneakers white Og Sorte 59045

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Light Becksöndergaard Mock Blue Hatte Denim qYrYxOE0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Ua Sko Black Skool Sneakers Og Platform 01 Sportsko Køb Online 59045 Sorte Vans Old whiteNike Fisherman Yellow Huer Beanie Sb wXXPrqHAW0

Yankees Era New Black Ny Caps SEXgFgq