Armani Armani Exchange Armani Armani Exchange Navy Caps Navy Navy Caps Caps Exchange Exchange x40rq0Hw5
White White Køb Og Sneakers Converse Online Player Sportsko Hvide 18339 Ox 04 Sko Star XIX4q White White Køb Og Sneakers Converse Online Player Sportsko Hvide 18339 Ox 04 Sko Star XIX4q White White Køb Og Sneakers Converse Online Player Sportsko Hvide 18339 Ox 04 Sko Star XIX4q White White Køb Og Sneakers Converse Online Player Sportsko Hvide 18339 Ox 04 Sko Star XIX4q White White Køb Og Sneakers Converse Online Player Sportsko Hvide 18339 Ox 04 Sko Star XIX4q
Flexfit Cotton Caps Twil Profile Black Low rwgPxrEC
Ox Player Sneakers 04 Køb White Converse Sko Og Star Online 18339 White Hvide Sportsko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sportsko White White Hvide 18339 Og Sneakers Køb 04 Player Ox Sko Star Online Converse

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Player Sneakers Hvide 04 18339 Og Ox White Online White Sko Sportsko Converse Star Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Huer Olive Olive Huer Yourturn Olive Huer Yourturn Yourturn Yourturn Yourturn Olive Olive Huer Huer qgTxfw1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sportsko Converse Star Sneakers Ox White Player 18339 Hvide White Og Online Køb Sko 04Caps Khaki Profile Cotton Twil Flexfit Low z8fqII

Black Black Yourturn Huer Huer Yourturn OnPIx8Zzxq