Kiomi Black Kiomi Håndtasker Kiomi Black Håndtasker Black Håndtasker Black Kiomi Kiomi Håndtasker wHqtnqP6A
Blå Flex Sportsko Sneakers Og 25 Skechers Blk Ultra Sko Online 60090 Womens Køb qwUTFnZn Blå Flex Sportsko Sneakers Og 25 Skechers Blk Ultra Sko Online 60090 Womens Køb qwUTFnZn Blå Flex Sportsko Sneakers Og 25 Skechers Blk Ultra Sko Online 60090 Womens Køb qwUTFnZn Blå Flex Sportsko Sneakers Og 25 Skechers Blk Ultra Sko Online 60090 Womens Køb qwUTFnZn Blå Flex Sportsko Sneakers Og 25 Skechers Blk Ultra Sko Online 60090 Womens Køb qwUTFnZn
Series Rygsække Black Evanz Eastpak core 7EqRwA

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Womens Ultra Skechers Blå 25 Online 60090 Flex Sko Sportsko Sneakers Og Blk Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60090 Skechers Sneakers Og Flex Køb Online Sportsko Sko Blå Blk Ultra Womens 25

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Light Tamaris Bags Bernadette Grey Shopping fgxqnwr1fZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Flex Sportsko Sneakers Womens Blå 60090 Blk 25 Køb Sko Skechers Online Ultra OgBæltetasker amp;odd amp;odd Even Black Black Even Even amp;odd Bæltetasker Bæltetasker Black H4pxA

Black Shopping Tamaris Bags Tamaris Bernadette Bernadette 7FnBBq