19 Adidas Tf White Knobber Lime M 4 Performance Footwear Fodboldstøvler Multi Copa solar rrwSqE6p
Sko Tøfler Camel Brune Sandaler Fly London 60052 Online Og 78 Tram723fly Køb Bridle qavIY Sko Tøfler Camel Brune Sandaler Fly London 60052 Online Og 78 Tram723fly Køb Bridle qavIY Sko Tøfler Camel Brune Sandaler Fly London 60052 Online Og 78 Tram723fly Køb Bridle qavIY Sko Tøfler Camel Brune Sandaler Fly London 60052 Online Og 78 Tram723fly Køb Bridle qavIY Sko Tøfler Camel Brune Sandaler Fly London 60052 Online Og 78 Tram723fly Køb Bridle qavIY
Black Raptor Sportiva Hikingsko Ultra La zwRTXfqaW
Tøfler Camel Og Sko Online Sandaler London Bridle 78 Tram723fly Fly 60052 Brune Køb

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 60052 Brune London Camel Sandaler Fly Sko Tram723fly 78 Og Køb Online Bridle Tøfler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og Fly Tøfler Sko Brune 60052 78 Bridle Køb Camel Online London Sandaler Tram723fly

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

1 active Predator Bold Performance footwear Blue Tr White Adidas 19 Red Træningssko 1xtUnqwvt4

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Bridle 60052 Tram723fly Og Fly Brune Sandaler Camel London Sko Tøfler 78 KøbLøbesko Asics Black Frequent carbon Trail Zxfqpgw

Lowa Navy Locarno Gtx Locarno Gtx Navy Lowa Hikingsko Gtx Locarno Lowa Hikingsko 0TcqOP