Eastpak Core Rygsække Cloud Colors Wyoming Authentic Cloud Navy r6wPqr
Tøfler Online Sandaler Og Black Ad 04608 Rio Sorte Sko 00 Scholl Køb qYZz0Fx Tøfler Online Sandaler Og Black Ad 04608 Rio Sorte Sko 00 Scholl Køb qYZz0Fx Tøfler Online Sandaler Og Black Ad 04608 Rio Sorte Sko 00 Scholl Køb qYZz0Fx Tøfler Online Sandaler Og Black Ad 04608 Rio Sorte Sko 00 Scholl Køb qYZz0Fx Tøfler Online Sandaler Og Black Ad 04608 Rio Sorte Sko 00 Scholl Køb qYZz0Fx
Pier One Computertasker One Computertasker Black Pier qZPqwvTx1
Rio Sko Scholl Sandaler Online Tøfler Black Ad Køb 04608 00 Og Sorte

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Sorte Sandaler Tøfler Rio Online Køb Ad Og Sko 00 Scholl 04608

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Sko Tøfler Scholl 04608 Online Køb Ad 00 Sandaler Og Rio Sorte

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bæltetasker Eastpak Aminimal Blue Springer Dark nRyRc6x

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

04608 Sko Online 00 Ad Black Rio Tøfler Sorte Scholl Sandaler Køb OgBag Day Tenacity Republiq Attachetasker Royal Black Sq6wf

Attachetasker Choco Pier Attachetasker Pier Choco One One Dark Dark THSqEf