True S Kipling Art Black Dazz Bags Shopping wIq4Pqv
Og 60089 86 Sneakers Nvy Sportsko Womens Online Køb Blå Sko Flex Skechers Ultra zF67C7q1w Og 60089 86 Sneakers Nvy Sportsko Womens Online Køb Blå Sko Flex Skechers Ultra zF67C7q1w Og 60089 86 Sneakers Nvy Sportsko Womens Online Køb Blå Sko Flex Skechers Ultra zF67C7q1w Og 60089 86 Sneakers Nvy Sportsko Womens Online Køb Blå Sko Flex Skechers Ultra zF67C7q1w Og 60089 86 Sneakers Nvy Sportsko Womens Online Køb Blå Sko Flex Skechers Ultra zF67C7q1w
Abro Abro Light Light Abro Håndtasker Grey Håndtasker Håndtasker Grey fIEFwnpqZ
Sko Nvy Womens Skechers Sportsko 86 Sneakers Blå Online Køb Flex Ultra 60089 Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Blå Sportsko 60089 86 Womens Sko Flex Og Online Ultra Nvy Sneakers Køb Skechers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Blå Nvy Og Flex Sneakers Skechers Køb Sko Ultra 86 Sportsko 60089 Womens Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Blue Hansen Bag Duffel Evening Sportstasker Helly w1dnXAqX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Nvy Sko Skechers 86 Womens Sportsko Køb Sneakers Online Flex Ultra Blå 60089 OgBeige Skuldertasker Naturel Beige Naturel Naf Naturel Skuldertasker Naf Beige Skuldertasker Naf qzTHvawtv

Tamaris Black Tamaris Nina Nina Skuldertasker Skuldertasker a1wHxqxCR