Paradise Paradise Superdry Superdry Coral Funktionstrøjer Funktionstrøjer w8qYz
47 Sneakers Womens Køb Luxe Grå Bkw Sko Og 60090 Skechers Online Sportsko You qAqp4 47 Sneakers Womens Køb Luxe Grå Bkw Sko Og 60090 Skechers Online Sportsko You qAqp4 47 Sneakers Womens Køb Luxe Grå Bkw Sko Og 60090 Skechers Online Sportsko You qAqp4 47 Sneakers Womens Køb Luxe Grå Bkw Sko Og 60090 Skechers Online Sportsko You qAqp4 47 Sneakers Womens Køb Luxe Grå Bkw Sko Og 60090 Skechers Online Sportsko You qAqp4
Black Sports bh'er Cardio Bra Reebok Hero Racer PUn1T
You Køb Online Grå 47 Bkw Luxe Skechers 60090 Womens Sportsko Sneakers Sko Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører You 60090 Og Grå Luxe Skechers Online Bkw Sneakers Sportsko Sko Womens Køb 47

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bkw Skechers Online Sportsko Luxe Sneakers Køb Og 47 Grå 60090 Sko Womens You

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Navy J Dunjakker lindeberg lindeberg Dunjakker Dunjakker J lindeberg Navy J Navy J Dunjakker lindeberg qxI6YHxw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bkw Sportsko Skechers Sneakers Grå Womens Og 60090 Luxe Køb Sko Online 47 YouAdidas Of Funktionstrøjer Badge Tank Top Performance Sport White rpnPZ6rq

Funktionstrøjer Adidas Performance Ink Alphaskin Tech Mystery Tee nzI0vwUqI