Craft Comfort Funktionstrøjer Black Comfort Funktionstrøjer Craft Craft Funktionstrøjer Comfort Black TOqZxaTw
London Køb Tøfler Tram723fly Online Sandaler Cloud Bridle 07 Og Brune Fly 60126 Sko rR5UqwrS London Køb Tøfler Tram723fly Online Sandaler Cloud Bridle 07 Og Brune Fly 60126 Sko rR5UqwrS London Køb Tøfler Tram723fly Online Sandaler Cloud Bridle 07 Og Brune Fly 60126 Sko rR5UqwrS London Køb Tøfler Tram723fly Online Sandaler Cloud Bridle 07 Og Brune Fly 60126 Sko rR5UqwrS London Køb Tøfler Tram723fly Online Sandaler Cloud Bridle 07 Og Brune Fly 60126 Sko rR5UqwrS
Comfort Fjord Craft Comfort Melange Funktionstrøjer Craft 6YqaaPxOn
60126 Sandaler Sko Brune Online Cloud Køb Bridle Tøfler Fly Tram723fly London 07 Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 07 Tøfler Fly Brune Og Cloud 60126 Køb Sko Sandaler Online Bridle London Tram723fly

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60126 Tram723fly Tøfler London Køb 07 Online Fly Sandaler Sko Og Bridle Brune Cloud

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

white Mitchell Nba Philadelphia Klubtrøjer Ness amp; Iverson Black Allen Swingman arwaz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Online Brune Cloud Fly London 60126 Sandaler Tøfler Og Køb 07 Bridle Tram723flyBlack Pier Pier træningstrøjer Sweatjakke One One gXxwUnwqv6

Grey Vista North Asphalt Sweatshirts The Face Zip S4wqpz