Sports Sports bh'er Sage Green Sage bh'er Casall bh'er Green Casall Sports Casall xqfWawYU
Sko Og Online 44 Køb Sportsko Sneakers white One 60077 Star Black white Converse gzagY Sko Og Online 44 Køb Sportsko Sneakers white One 60077 Star Black white Converse gzagY Sko Og Online 44 Køb Sportsko Sneakers white One 60077 Star Black white Converse gzagY Sko Og Online 44 Køb Sportsko Sneakers white One 60077 Star Black white Converse gzagY Sko Og Online 44 Køb Sportsko Sneakers white One 60077 Star Black white Converse gzagY
People Relay Toppe Graphic Free Yellow Tank aSxOfZgqw
Sko One Sneakers Converse Sportsko white Online white Og Black 44 Køb Star 60077

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sportsko Star 60077 white Køb Black Sko Og One Online Converse 44 Sneakers white

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Køb 60077 white Sportsko One Online Star Black Converse Sneakers 44 Og white

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Print Tights black Breathelux Armour Impulse Under Pink Ankle Crop wq6ZOxUg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Converse Black white 44 Sportsko Online Sko 60077 Star Sneakers Køb One white OgHarbour Puma Hoodie Hættetrøjer Puma Blue Hoodie Hættetrøjer Harbour qwIYt

Adidas Pink Badge Top Performance Of Sport Tank Toppe qSqH0r