Kipling Essyla Skuldertasker Blue Skuldertasker Essyla Blue Skuldertasker Kipling Active Essyla Active Kipling w140SxT7q
Og Green Køb Sportsko Sko Sfoam Puma Grønne 60162 Online 62 Sneakers Vikky qcrt8rWR Og Green Køb Sportsko Sko Sfoam Puma Grønne 60162 Online 62 Sneakers Vikky qcrt8rWR Og Green Køb Sportsko Sko Sfoam Puma Grønne 60162 Online 62 Sneakers Vikky qcrt8rWR Og Green Køb Sportsko Sko Sfoam Puma Grønne 60162 Online 62 Sneakers Vikky qcrt8rWR Og Green Køb Sportsko Sko Sfoam Puma Grønne 60162 Online 62 Sneakers Vikky qcrt8rWR
Håndtasker Black Abro Håndtasker Black Abro wxpPPqS7

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Sneakers Vikky Green Sko Grønne 60162 Sfoam Online 62 Puma Og Sportsko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og Online 60162 Sfoam Sko Green Grønne Køb 62 Puma Sportsko Sneakers Vikky

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Weekendtasker Duffel Herschel Herschel Black Sutton Sutton qY0HxI

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og 62 Sko Online Køb Sportsko Sneakers Grønne Puma Green 60162 Sfoam VikkyBag Pcsama Pieces Black Bum Bæltetasker fn4TxTFwq

Herschel Sutton Herschel Duffel Olive Sutton Weekendtasker wO0qTYa8