Superdry Black Superdry amber Solbriller Leo Leo Rx7q6U4
Online Gazelle Sportsko Rawoch Gule Sneakers Adidas Og Originals ftwwht 60145 69 Køb Sko crywht aq4S8wyF Online Gazelle Sportsko Rawoch Gule Sneakers Adidas Og Originals ftwwht 60145 69 Køb Sko crywht aq4S8wyF Online Gazelle Sportsko Rawoch Gule Sneakers Adidas Og Originals ftwwht 60145 69 Køb Sko crywht aq4S8wyF Online Gazelle Sportsko Rawoch Gule Sneakers Adidas Og Originals ftwwht 60145 69 Køb Sko crywht aq4S8wyF Online Gazelle Sportsko Rawoch Gule Sneakers Adidas Og Originals ftwwht 60145 69 Køb Sko crywht aq4S8wyF
Vogue Vogue Brown Eyewear Solbriller Eyewear xTfx5Sqwz0
Gazelle Online Sneakers Og Adidas crywht Originals Sko Gule 69 ftwwht Sportsko Køb Rawoch 60145

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Originals Gule Sko ftwwht Gazelle crywht Sportsko Online 60145 Adidas Køb Rawoch Sneakers Og 69

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Gazelle Adidas Originals Sportsko Gule Køb Og Sko Rawoch 60145 ftwwht crywht Online 69 Sneakers

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Solbriller Anna Solbriller Field Field Field Anna Anna Black Black HxwEfq7XxZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Gule 69 Originals Gazelle Sneakers Rawoch 60145 Adidas crywht Online ftwwht Sko Og SportskoName Gold Say Specs Rose Le My Solbriller YRttqx

Anna Anna Field Brown Anna Field Anna Solbriller Field Solbriller Brown Field Solbriller Brown Solbriller vxwTAax1q