Vanessa Bags Grand Shopping Cabas Jade Bruno SqSf6
Sportsko Sneakers Sko Køb Sorte All Star Online Ox 30185 Og 00 Canvas Converse W8wqvnw4g Sportsko Sneakers Sko Køb Sorte All Star Online Ox 30185 Og 00 Canvas Converse W8wqvnw4g Sportsko Sneakers Sko Køb Sorte All Star Online Ox 30185 Og 00 Canvas Converse W8wqvnw4g Sportsko Sneakers Sko Køb Sorte All Star Online Ox 30185 Og 00 Canvas Converse W8wqvnw4g Sportsko Sneakers Sko Køb Sorte All Star Online Ox 30185 Og 00 Canvas Converse W8wqvnw4g
Clutches Natural Parfois Parfois Clutches 8En8q4xU
All Sneakers Online 00 Sko Og Køb 30185 Converse Ox Sorte Canvas Star Sportsko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører All Star Og Køb Canvas 30185 Ox Sportsko Online Converse Sorte 00 Sneakers Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
All Online Star 30185 Sportsko Og 00 Converse Sneakers Sorte Ox Canvas Sko Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Lilla By Rygsække Superman Mario Valentino dPvwqIw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Canvas Og Sportsko 00 Sorte Ox Converse 30185 Køb Sneakers All Online StarBæltetasker Optic Liebeskind Sling Bag White Hunter Berlin ICqw4qOXU

Mario Bianco Superman Valentino Rygsække By 8gwOUO