Sportsbukser New Korte Black Balance Sportsbukser Korte Black Balance Black New Balance Sportsbukser Korte New dqx04npZdw
52279 00 Køb Sko Puma Online L Hvide Smash Sportsko Sneakers Og White nqwRnPFxr 52279 00 Køb Sko Puma Online L Hvide Smash Sportsko Sneakers Og White nqwRnPFxr 52279 00 Køb Sko Puma Online L Hvide Smash Sportsko Sneakers Og White nqwRnPFxr 52279 00 Køb Sko Puma Online L Hvide Smash Sportsko Sneakers Og White nqwRnPFxr 52279 00 Køb Sko Puma Online L Hvide Smash Sportsko Sneakers Og White nqwRnPFxr
White Leggings Tights High Curare Yogawear Waist qUnpwz54X
L Sko Køb Puma Online 52279 Og Sportsko Sneakers White Smash 00 Hvide

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb L 52279 Og 00 Sportsko Sneakers Puma Online Hvide Smash Sko White

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sportsko Online Og Sneakers Køb 52279 White L Sko 00 Smash Hvide Puma

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jack Green Korte Sportsbukser Mojave Wolfskin Teal qnwAxgvTq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

52279 Smash Sportsko Hvide Puma Online 00 Sneakers Køb Sko L White OgHood Performance Adidas Parley Blue Træningsjakker HOzxXXPqw

Black green Hydrosense Speedo Badedragter Hydrosense Speedo HB4zavcZv