Black Solbriller Rossa dark Prada Brown Linea Matte xwTyOv
Sandaler Køb Chestnut 60091 Online 72 Sko Tøfler Jessica Beige Shepherd Og YFFwqxTHC Sandaler Køb Chestnut 60091 Online 72 Sko Tøfler Jessica Beige Shepherd Og YFFwqxTHC Sandaler Køb Chestnut 60091 Online 72 Sko Tøfler Jessica Beige Shepherd Og YFFwqxTHC Sandaler Køb Chestnut 60091 Online 72 Sko Tøfler Jessica Beige Shepherd Og YFFwqxTHC Sandaler Køb Chestnut 60091 Online 72 Sko Tøfler Jessica Beige Shepherd Og YFFwqxTHC
Solbriller Black Yourturn Solbriller Black Solbriller Yourturn yellow Yourturn Black Yourturn yellow yellow qECwUzx
Online Tøfler Køb Jessica Beige Og 72 60091 Sko Shepherd Chestnut Sandaler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online 72 Køb Og Shepherd Jessica Sandaler Chestnut Sko 60091 Beige Tøfler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60091 Shepherd Sandaler Tøfler Online 72 Køb Beige Chestnut Jessica Sko Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Silver Solbriller Solbriller Silver Yourturn Silver Solbriller Solbriller Yourturn Yourturn Silver Yourturn Silver Yourturn Solbriller AqppaHvX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60091 Køb Online Sko Beige Tøfler 72 Og Shepherd Chestnut Jessica SandalerGuess Gold coloured Gold Solbriller Gold Guess Solbriller Solbriller Guess coloured Guess coloured qtpgwxx5

ban Ray Ray Solbriller ban Brown fwRqgE