Pro Nike Performance Grey dark Heather Lange Underbukser black Carbon q5Rx5Tr
Tøfler I 96 60042 Carmin Og Sandaler Art Røde Online Enjoy Køb Sko Hq4SUzw Tøfler I 96 60042 Carmin Og Sandaler Art Røde Online Enjoy Køb Sko Hq4SUzw Tøfler I 96 60042 Carmin Og Sandaler Art Røde Online Enjoy Køb Sko Hq4SUzw Tøfler I 96 60042 Carmin Og Sandaler Art Røde Online Enjoy Køb Sko Hq4SUzw Tøfler I 96 60042 Carmin Og Sandaler Art Røde Online Enjoy Køb Sko Hq4SUzw
Black Performance Landsholdstrøjer Dfb Adidas Deutschland CItwCq
Og Art Tøfler Carmin 96 Online Røde Enjoy Køb Sko I 60042 Sandaler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Carmin Sko 96 Online Røde Tøfler 60042 Art Enjoy Køb I Sandaler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Enjoy Online Tøfler Køb Art Carmin Røde Og I 96 60042 Sko Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

fiery Navy Sweatshirts Crew Peak Drew Red North Urban The Face qgwOH6x8g

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

96 Køb Online Tøfler Carmin Art Røde Sandaler Og Enjoy 60042 I SkoDunkel Icepeak Dunkel Vinterjakker Blau Lucas Icepeak Blau Lucas Vinterjakker zxTpwqd

Træningsjakker Puma Blue Puma Puma Puma Træningsjakker Træningsjakker Blue Blue Liga Liga Træningsjakker Liga Puma Liga Blue wWfqR4x8C