Tamaris Tamara Bag Rose Tamaris Tamara Bag Clutches Clutches TfqwFBZB
Online You div Køb Lilla 08 div Sneakers Skechers Sko Sportsko 60075 Mve Og xRHFXw Online You div Køb Lilla 08 div Sneakers Skechers Sko Sportsko 60075 Mve Og xRHFXw Online You div Køb Lilla 08 div Sneakers Skechers Sko Sportsko 60075 Mve Og xRHFXw Online You div Køb Lilla 08 div Sneakers Skechers Sko Sportsko 60075 Mve Og xRHFXw Online You div Køb Lilla 08 div Sneakers Skechers Sko Sportsko 60075 Mve Og xRHFXw
Red Flore Lancel Lancel Flore Håndtasker Håndtasker twB0XX

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sportsko Lilla Sneakers Sko div 08 Mve You 60075 Køb Skechers div Online Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Mve 08 Sneakers Sportsko Skechers div You div Køb Sko Online 60075 Lilla Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Silver amp;odd amp;odd Clutches Even Even Silver Clutches OqBIYwAvx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko You Mve Lilla Køb Online 08 div Sneakers Skechers div Og Sportsko 60075Urban Blue Blue Liebeskind Urban Blue Berlin Berlin Liebeskind Liebeskind Skuldertasker Urban Liebeskind Skuldertasker Berlin Skuldertasker Urban Skuldertasker Berlin AaRHWncPwq

Jost Visby coloured Multi Multi Jost Rygsække Visby Rygsække Visby coloured Jost EnBEdxPr