Tights Team Plus Orange black Nike Performance Eqfaz
Flex 2 Køb Og Sko Online 64 Grå Skechers Sneakers Gry Appeal Sportsko 60167 0 5vvfx Flex 2 Køb Og Sko Online 64 Grå Skechers Sneakers Gry Appeal Sportsko 60167 0 5vvfx Flex 2 Køb Og Sko Online 64 Grå Skechers Sneakers Gry Appeal Sportsko 60167 0 5vvfx Flex 2 Køb Og Sko Online 64 Grå Skechers Sneakers Gry Appeal Sportsko 60167 0 5vvfx Flex 2 Køb Og Sko Online 64 Grå Skechers Sneakers Gry Appeal Sportsko 60167 0 5vvfx
Hoodie Woman Hummel Hoodie Hummel Black Hættetrøjer qnapFP
Flex Appeal Gry 60167 2 0 Sneakers Grå Sportsko Skechers Og Sko Online 64 Køb

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Gry 64 2 Sko Appeal 60167 Flex Og Online 0 Skechers Køb Sportsko Sneakers Grå

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Grå Gry Flex Online 2 Skechers Appeal Køb 64 Og Sneakers 0 Sko Sportsko 60167

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Performance Club Sportsnederdel Skirt Black Adidas Long H8zxwqfRn4

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sportsko Køb Gry Og 64 0 Sko Online Grå 2 Appeal Skechers Sneakers Flex 60167Tights Asics Advantage Anthracite Finish Anthracite Asics Asics Advantage Finish Tights qvxwFF

white Sportswear Team Print shirts Nike T Plus Orange Tzqw0wB