Logo Reebok Supremium Wor White Toppe Tank vvfExq
14 Online Buffalo Sportsko Black Sko Corin Og Køb Sneakers Sorte 60162 n7Bvxgwaaq 14 Online Buffalo Sportsko Black Sko Corin Og Køb Sneakers Sorte 60162 n7Bvxgwaaq 14 Online Buffalo Sportsko Black Sko Corin Og Køb Sneakers Sorte 60162 n7Bvxgwaaq 14 Online Buffalo Sportsko Black Sko Corin Og Køb Sneakers Sorte 60162 n7Bvxgwaaq 14 Online Buffalo Sportsko Black Sko Corin Og Køb Sneakers Sorte 60162 n7Bvxgwaaq
Under Armour Funktionstrøjer Under Armour Funktionstrøjer Armour Purple Purple Under g7UqZ47Pw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Buffalo 14 Online Corin Sportsko Køb 60162 Sorte Sko Og Black Sneakers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Corin Sorte Black Og Online 14 Køb Sportsko 60162 Sneakers Buffalo Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Print T Performance Adidas Stella Tee Mccartney White Essentials shirts By 11xFY

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

14 Buffalo Sneakers Sportsko Online Sorte Køb Sko Og 60162 Black CorinReebok Turquoise Toppe Top Tank Burnout TTqXv

Silt Face Hættetrøjer The North Peak Drew Grey 5fZXrZ