Bags Black Shopping Bag Shoulder Whistles qwfXxYABn
Sneakers Køb Sportsko 60167 Online 58 Flex Skechers Ultra Bkgy Og Sko Grå 0xF06 Sneakers Køb Sportsko 60167 Online 58 Flex Skechers Ultra Bkgy Og Sko Grå 0xF06 Sneakers Køb Sportsko 60167 Online 58 Flex Skechers Ultra Bkgy Og Sko Grå 0xF06 Sneakers Køb Sportsko 60167 Online 58 Flex Skechers Ultra Bkgy Og Sko Grå 0xF06 Sneakers Køb Sportsko 60167 Online 58 Flex Skechers Ultra Bkgy Og Sko Grå 0xF06
Originals Adidas Waistbag Sky Bæltetasker Night HTTdUWrqwx
60167 Bkgy 58 Sko Ultra Og Online Sportsko Grå Sneakers Køb Skechers Flex

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bkgy Online Ultra Sportsko Sneakers Grå 60167 Og 58 Skechers Flex Sko Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sneakers Sko Flex Grå Sportsko Bkgy Ultra 58 60167 Og Skechers Online Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Topshop Shopping Tote Bags Felisha wvqI0R

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Skechers Flex Køb Sneakers 60167 Online Sko Bkgy Og 58 Ultra Sportsko GråSpringer Springer Springer Black Bæltetasker Constructed Eastpak Eastpak Eastpak Constructed Constructed Black Bæltetasker 4R7Ypxwgcq

Dynamic Kosmetiktasker Set Iaka Dots Kipling Oq7wt6cH1T