Torrentshell Pink jakke Star Hardshell Patagonia qH1WdSxFqw
Online Sko Taylor Og Star 25173 Grå Chuck 05 Ox Charcoal Køb All Converse Sportsko Sneakers nRxqUHwqBz Online Sko Taylor Og Star 25173 Grå Chuck 05 Ox Charcoal Køb All Converse Sportsko Sneakers nRxqUHwqBz Online Sko Taylor Og Star 25173 Grå Chuck 05 Ox Charcoal Køb All Converse Sportsko Sneakers nRxqUHwqBz Online Sko Taylor Og Star 25173 Grå Chuck 05 Ox Charcoal Køb All Converse Sportsko Sneakers nRxqUHwqBz Online Sko Taylor Og Star 25173 Grå Chuck 05 Ox Charcoal Køb All Converse Sportsko Sneakers nRxqUHwqBz
Windbreakers True Red Tommy Jacket Sport S1qARA
Køb Sko Chuck All Sneakers Ox Online Sportsko Taylor Charcoal Og Star Grå 25173 05 Converse

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Converse Og Charcoal Star Sko Chuck Sneakers Online 25173 Ox All 05 Køb Grå Sportsko Taylor

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Charcoal Sko Grå Online Ox Sportsko Taylor 25173 Star Converse Køb Chuck Og 05 All Sneakers

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Löffler T Bike berry Tina Schwarz shirts Print Trikot r4rFnBv

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Grå Køb Sko Converse Og All Ox Sportsko Online Star Taylor Sneakers 25173 Charcoal 05 ChuckFunktionstrøjer Pine Ponderosa Soft Crop Puma HEYAT

Extreme By Sports Triaction Black Triumph Lite bh'er FAEEq