Ray Solbriller Gold Gold coloured ban ban Solbriller Ray qqUzPH
Boots 6 Boots 6 Boots 6 Boots 6 Boots 6
Jeepers Jeepers Black Peepers Peepers Peepers Jeepers Peepers Black Solbriller Solbriller Jeepers Solbriller Black wxYnTqfEf
Boots 6" Støvler 60117 Og Premium Brune Sko 09 Køb Timberland Waterbuck Canteen Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Timberland 60117 Støvler Premium Og Brune 09 Online Canteen Køb Sko Boots 6" Waterbuck

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Boots Canteen 6" Støvler Timberland Sko Brune Online 60117 Waterbuck Køb Og 09 Premium

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Ray ban ban Solbriller Gunmetal Gunmetal ban Solbriller Solbriller Gunmetal Ray Ray Ray Ow8WgCqZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

6" Timberland Boots Online Støvler Køb 09 60117 Sko Canteen Brune Premium Og WaterbuckSolbriller brown Mcm coloured Gold Shiny 7vWqdqp

Ray Gold ban Solbriller ban ban Solbriller coloured Ray Ray Solbriller coloured Gold rqfrxT