New Sneakers Balance Grey Sneakers New Grey New Balance Grey Balance Sneakers rn1qUrYf
01 Orbit Online Og White Sportsko Køb Fila Sko Hvide 54111 Sneakers Low Wmn 7wxqH5q0U 01 Orbit Online Og White Sportsko Køb Fila Sko Hvide 54111 Sneakers Low Wmn 7wxqH5q0U 01 Orbit Online Og White Sportsko Køb Fila Sko Hvide 54111 Sneakers Low Wmn 7wxqH5q0U 01 Orbit Online Og White Sportsko Køb Fila Sko Hvide 54111 Sneakers Low Wmn 7wxqH5q0U 01 Orbit Online Og White Sportsko Køb Fila Sko Hvide 54111 Sneakers Low Wmn 7wxqH5q0U
Fit Reebok Black Træningssko Flexagon Reebok Flexagon w0qHP8wn

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Orbit Fila Sportsko Online Hvide 01 Og Sneakers White Sko Wmn 54111 Low Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
White 54111 Køb Sko Og Low Orbit Wmn 01 Hvide Online Sneakers Fila Sportsko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

White Fodboldstøvler Performance Herren Knobber Adidas Fussballschuh Faste M 6aAxZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Low Online Wmn Sneakers Sportsko Fila Og 01 Hvide Køb Orbit White 54111 SkoPro Basketsko Adidas Vision Black Performance Shoes 5HxwvZ

Adidas Pro Performance orange Black Basketsko Madness Shoes Bounce 2019 red AAr5dwqxvW