Kaos Bag Classic Tous Crossbody New Skuldertasker Arena TxOIqdw
Sneakers Online Sorte V2 Køb Puma Sko 22 60143 silver puma Sportsko White Black Smash Og gwAxvz Sneakers Online Sorte V2 Køb Puma Sko 22 60143 silver puma Sportsko White Black Smash Og gwAxvz Sneakers Online Sorte V2 Køb Puma Sko 22 60143 silver puma Sportsko White Black Smash Og gwAxvz Sneakers Online Sorte V2 Køb Puma Sko 22 60143 silver puma Sportsko White Black Smash Og gwAxvz Sneakers Online Sorte V2 Køb Puma Sko 22 60143 silver puma Sportsko White Black Smash Og gwAxvz
Bartech Blend Ash Core Eastpak Skuldertasker 0wdRqHH
V2 22 Køb White Og Sko Online puma Smash silver Sneakers Sorte 60143 Sportsko Black Puma

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sportsko Puma Smash puma Sorte 60143 Sneakers Og V2 Køb White Sko silver Online Black 22

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
silver Sko Køb Sportsko 22 V2 Smash White 60143 Black puma Sneakers Puma Sorte Og Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Purple Håndtasker Calvin Klein Spray Medium Must 6BFfSq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Puma 60143 Online Og Smash 22 Køb puma Sko White Black Sneakers Sorte V2 Sportsko silverBlack Napapijri Small Skuldertasker Happy Cross ff7wxOC6

Superb Black Eastpak Superb Black Eastpak Tiffiny Skuldertasker Skuldertasker Eastpak Tiffiny qzxpH01w