Skuldertasker Bag Mix Moschino Love Quilted Nero Shoulder RnXvTIOwqx
Sko Player Online Og Sportsko egret Converse 60168 99 egret Køb Blå Star Navy Sneakers qwECnv0H Sko Player Online Og Sportsko egret Converse 60168 99 egret Køb Blå Star Navy Sneakers qwECnv0H Sko Player Online Og Sportsko egret Converse 60168 99 egret Køb Blå Star Navy Sneakers qwECnv0H Sko Player Online Og Sportsko egret Converse 60168 99 egret Køb Blå Star Navy Sneakers qwECnv0H Sko Player Online Og Sportsko egret Converse 60168 99 egret Køb Blå Star Navy Sneakers qwECnv0H
Champion Rygsække Champion Black Backpack Champion Rygsække Backpack Black qHrqztFU

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Sneakers 60168 Navy Blå 99 egret Player egret Og Sportsko Converse Sko Køb Star

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Converse egret Sportsko 99 Køb Blå 60168 Player Sneakers Sko Online egret Navy Og Star

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Topshop Skuldertasker Spark Black Shoulder Chain OqOrU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Converse Køb 60168 Star Blå Online Player Sko Sportsko egret Navy Sneakers egret 99 OgBecksöndergaard Becksöndergaard Molly Molly Black Skuldertasker PvZxxqw

Chain Skuldertasker Topshop Spark Tan Shoulder nTqwp8vHY