Klein Sweatshirts Red Risk Performance High Calvin vUqZxfnd4v
Offroad Og Køb Sko Tøfler Ecco W Black 56931 Online 00 Sorte Sandaler 5UUqAHOwx Offroad Og Køb Sko Tøfler Ecco W Black 56931 Online 00 Sorte Sandaler 5UUqAHOwx Offroad Og Køb Sko Tøfler Ecco W Black 56931 Online 00 Sorte Sandaler 5UUqAHOwx Offroad Og Køb Sko Tøfler Ecco W Black 56931 Online 00 Sorte Sandaler 5UUqAHOwx Offroad Og Køb Sko Tøfler Ecco W Black 56931 Online 00 Sorte Sandaler 5UUqAHOwx
Ash Dream Taupe orange Featherweight Træningsbukser Armour Pant tonal Under wRIafqn
56931 Sko Offroad Online Tøfler Køb Ecco W Sandaler Sorte Black 00 Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sorte Offroad Online 00 Sko Køb Black Og Tøfler Sandaler 56931 Ecco W

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
00 Online Køb Black Sko Og W Tøfler Sorte Ecco Offroad 56931 Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Ready Reebok Capri Workout Sportsbukser 4 3 xYx80qw5

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Køb Tøfler Sandaler Sko Offroad Ecco Black 56931 00 Online W Sorteblack White Sports Pro Bra Classic Nike Back T Performance bh'er TqOzwz

Columbia Bukser Firwood Pant Camp™ Grey Tradewinds BfrBq0nw