Tailor Fee Skuldertasker Tom Crossbag Denim Red dE1PqA
Og 30 Sandaler Sko Tøfler Multicolor Køb Ecco 60156 Offroad Online Grå vqnAZW0 Og 30 Sandaler Sko Tøfler Multicolor Køb Ecco 60156 Offroad Online Grå vqnAZW0 Og 30 Sandaler Sko Tøfler Multicolor Køb Ecco 60156 Offroad Online Grå vqnAZW0 Og 30 Sandaler Sko Tøfler Multicolor Køb Ecco 60156 Offroad Online Grå vqnAZW0 Og 30 Sandaler Sko Tøfler Multicolor Køb Ecco 60156 Offroad Online Grå vqnAZW0
Black Håndtasker Logo Moschino Bag Love UgqS8fw4xx

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Offroad Online Ecco Sko Sandaler Tøfler Multicolor 30 Køb 60156 Grå

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Tøfler 60156 30 Ecco Offroad Multicolor Online Grå Sandaler Og Køb Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Mary Desigual Coral Skuldertasker Jackson Varsovia wUPnqxR1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Tøfler Multicolor Sandaler Køb Offroad 30 Sko Online Ecco Grå 60156Black Kani Bag Karl yellow Bæltetasker Sport Waist XOw0O

Berlin Liebeskind Beige Håndtasker Berlin Liebeskind Beige Håndtasker Berlin Liebeskind wxqg5vHA