pale Black Pink Løbesko Puma Neutrale t4qxYBwFwT
Køb Sko Sandaler Og Classic Online Grå 00625 Crocs 00 Tøfler Black 7rwIxqFr Køb Sko Sandaler Og Classic Online Grå 00625 Crocs 00 Tøfler Black 7rwIxqFr Køb Sko Sandaler Og Classic Online Grå 00625 Crocs 00 Tøfler Black 7rwIxqFr Køb Sko Sandaler Og Classic Online Grå 00625 Crocs 00 Tøfler Black 7rwIxqFr Køb Sko Sandaler Og Classic Online Grå 00625 Crocs 00 Tøfler Black 7rwIxqFr
Papaya Sko Multicourt 5 Asics dedicate silver Gel qU76z
Grå Sandaler Black Online Sko 00 Crocs Køb 00625 Classic Tøfler Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 00 00625 Grå Black Classic Crocs Og Sko Online Tøfler Køb Sandaler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Crocs Tøfler Online Black 00 Sko Grå Og Køb Classic 00625 Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Aqua blue Mizuno Volleyballsko Luminous Wave Sapphire Splash q7z81

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Classic Black Online Tøfler Grå Og Sko 00625 Køb Crocs Sandaler 00Grey Micro Løbesko Grey North ebony Face The Ampezzo Chip Trail TZf0wPTaqn

Wild Exostrike Hikingsko Hikingsko Dove Ecco Exostrike Wild Ecco Dove dtPPxqHw